SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2023 05:08

Yudum Kaşıkçı Darıca'da

Darıca'da hemşehri derneklerinin temsilcileri ile buluşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, ortak akıla önem verdiklerini söyledi. Kaşıkçı, "Her çalışmamızı ortak akılla yürüteceğiz" dedi.

Yudum Kaşıkçı Darıca'da

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Her fırsatta sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini ifade eden Yudum Kaşıkçı, bu kez Darıca'da hemşehri derneklerini ziyaret etti. Partinin emektarlarından Adem Yıldırım'ın organize ettiği programlarda hemşehri derneklerinin temsilcileri ile buluşan Yudum Kaşıkçı, "Bizi bağrına basan aziz vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Darıca Trabzon Şalpazarlılar Derneği ile Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık'ı ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, "Sivil toplum kuruluşları, toplumun gelişimine katkı sağlayan temel taşlardandır. Tüm çalışmalarımızı istişare ve ortak akıl ile yürüteceğiz" dedi. Dernek başkan ve temsilcileri de ziyaretlerinden dolayı Yudum Kaşıkçı'ya teşekkür etti.

AdminAdmin