KİMDİR
Giriş Tarihi : 15-02-2023 13:25

Youtuber Enes Batur kimdir?

Çok merak edilen sosyal medya fenomeni Enes Batur kaç yaşında? Sevgilisi kim? Nereli? gibi sorulan cevaplarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Youtuber Enes Batur kimdir?

Yotube Türkiyenn en çok sevilen isimleri arasında yer alan ve milyonlarca takipçisi bulunan Enes Batur'un açıklamları sonrası hayatı ve kim olduğu en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı.

Takipçilerinin çoğunluğu çoçuklardan oluşan Youtuber Enes Batur'un bir videosunda alkolü normalleştirerek tavsiye etmesi üzerine vatandaşların tepkisi çığ gibi büyüdü. 
Enes Batur kimdir? 9 Nisan 1998 yılında  Arzu ve Fatih Sungurtekin çiftinin oğlu olarak  Antalya'da dünyaya gelen Enes Batur Sungurtekin Türkiye’nin en çok abonesi bulunan bireysel Youtube kanalının sahibidir. Sosyal medya fenomeni ve youtuber  Enes Batur'un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin'dir. Babası Polis, annesi ise Hemşiredir.

Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. Kısa süre içerisinde fenomen haline gelen Enes Batur’un takipçilerinin çoğu  çocuklardan oluşmaktadır.

Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

YouTube mecrasında elde ettiği başarının ardından farklı platformlarda da bir çok projeye imza atmıştır.

Kübra Taş (Web)Kübra Taş (Web)

Kübra Taş