SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 14-12-2019 13:16

Yılbaşı denince Cammekan

Yılbaşı denince Cammekan

Şişecam Tesisleri içinde faaliyet gösteren Cam Mekan Restaurant, bu yıl da yılbaşı eğlencesinin adresi olacak.

Her yeni yıla girerken düzenlediği yılbaşı balosu ile Gebzelilerin en çok tercih ettiği mekan haline gelen Cam Mekan, bu yılbaşında da davetlilerine bol müzik ve eğlence ziyafeti sunacak.

Ufuk Direk orkestrası eşliğinde sahne alacak olan kadın ve erkek solistler ‘her telden, her dilden’  sloganıyla davetlilere eğlenceli bir gece yaşatmayı hedefliyorlar.

 

ZENGİN YEMEK ÇEŞİTLERİ

 

Restoran tarafından belirlenen fiks mönü fiyatı ise 145 lira. Yemek mönüsünde zengin ordövr tabağı (Dere otlu cevizli kabak, zeytinyağlı dolma, beyaz peynir, haydari, şakşuka, domates söğüş, acılı ezme, limon, salatalık söğüş, sebzeli jambon), Akdeniz salata, Ara sıcak (Pastırmalı ve kaşarlı paçanga böreği),  Ana yemek (Bonfile sarma, kestaneli hindili iç pilav, patates püresi, sebze garnili), mevsim meyve, karışık kokteyl çerez, çikolata soslu dondurmalı pasta, limitsiz meşrubat, gecenin sonunda işkembe veya ezogelin çorbası)

Restoran tarafından belirlenen fiks mönü fiyatı ise 145 lira.

 

ÇOCUK MENÜSÜ DE VAR

Programda ayrıca çocuk mönüsü de yer alıyor. Mönüde çorba, ızgara köfte, spagetti, patates tava, meyve suyu, cips, şekerlemeler ve çikolatalı tatlı bulunuyor. Kişi başı ücret ise 60 lira.

 

REZERVASYON İÇİN

 

Şişecam Sosyal Tesisleri Müdürü Zafer Özen, rezervasyonların 0543 442 4349 ve 0262 653 4042 numaralı telefonlardan yapılabileceğini belirterek tüm Gebzelileri yılbaşı balosuna davet etti.

AdminAdmin