SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 13-02-2020 13:14

Yeniden Refah Partisi köylüleri dinledi

Yeniden Refah Partisi köylüleri dinledi

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, İl ve ilçe yönetimi köylerde hem muhtarları hem de vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Engin Kılıç, ziyarette Yeniden Refah Partisinin yeni kurulan bir siyasi hareket olduğunu ama kısa sürede Dr. Fatih Erbakan liderliğinde tüm ülkede teşkilatlandığını belirterek, “Köylülerimizin birinci derecede şikayetlerinin başında Tarım arazilerinden alınan arsa vergiler var. Bu konunun takipçisiyiz. Tarım ve hayvancılık bitme noktasına geldi, çiftçimizin, köylümüzün ürününün gelirinin, üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi? Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemeleri sağlayacağız" dedi.  

Cumaköy Muhtarı Hüseyin Ünal da tarla vasfındaki arazilerinin arsa vergisi üzerinden alınmasını öngören yasanın Gebze Belediye meclisinde biran önce düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Bu Konuyu kamuoyuna taşıyan Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ziyarette Köylerden sorumlu ilçe yönetim kurulu üyeleri  Raif Öz, Cumaköy Temsilcisi  Ahmet Erdoğan,  Gençlik Teşkilatı ilçe yönetim kurulu üyesi İsmail Hancı da hazır bulundu.

AdminAdmin