SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 23-06-2022 14:20

Yavuz Selimliler bu yıl Darıca’da buluştu

Yavuz Selimliler bu yıl Darıca’da buluştu

 Erzurum Yavuz Selim İlköğretmen Okulu mezunlarının geleneksel buluşması bu yıl Darıca Elite otelde yapıldı.

Her yıl farklı ilde düzenlenen geleneksel buluşmaya Darıca’ya çeşitli il ve ilçelerden 200 emekli öğretmen  katıldı. Elite Otelde gerçekleştirilen buluşmada mezunlar bir birlerine sarılarak hasret giderirken anılar dile getirildi, oyunlar oynandı. Türkülerle,şarkılarla mutlu anlar yaşandı.

Uğur Acar, Yunus Kayhan, Eşref Kaplan, Salim Şahin ve Sebahattin Yeşilyurt’un organizasyonunda Darıca’da bir araya gelen mezunlar 3 gün boyunca Kocaeli ve Darıca’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini görme fırsatı bulurken İstanbul’da boğaz turu yapmayı da ihmal etmediler. Akşam Elite Otelde gerçekleştirilen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ünde katıldığı gecede Şanlıurfa'da yüzyıllardan beri yaşanan ve günümüzde de yaygın olarak sürdürülen sıra gecesi ile türküler söylendi halaylar çekildi, çiğ köfte ikramında bulunuldu. Gecede konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinner Büyükgöz kendisinin de hem Erzurum hem de karadenizli olduğunu hatırlatarak Gebze bölgesi hakkında kısa bilgilendirmede bulunduktan sonra davetlileri ağırlamaktan ve burada görmekten mutlu olduklarını söyledi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen mezunlar bir sonraki buluşma için Darıca’dan ayrıldılar.

Uğur Acar, Yunus Kayhan, Eşref Kaplan, Salim Şahin ve Sebahattin Yeşilyurt, organizasyona destek veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

AdminAdmin