SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 20-10-2020 17:44

YASDER minik öğrencileri sevindirdi

YASDER minik öğrencileri sevindirdi

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kastamonu ve Bursa’daki minik öğrencileri sevindirdi. Derneğin, bağışçıların destekleriyle alınan giysi, test kitapları ve kırtasiye ürünleri Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ında katılımıyla okullara gönderildi.

Dernek Başkanı Kudret Sekban konu hakkında şunları söyledi;’’derneğimiz her eğitim ve öğretim yılı başında ilkokula giden çocuklarımıza giysi ve kırtasiye desteği yapmaktadır. 2020-2021eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla bağışçılarımızca derneğimize bağışlanan kırtasiye ve giysiler için derneğimize gelen talebi değerlendirerek Kastamonu Küre İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçtik. İlçedeki, Cumhuriyet İlkokulu, Y.B.O Küre İlkokulu ve Çaybükü Yayla İlkokulundan bizlere gelen öğrencilerin ihtiyaç listesindeki eksiklikleri oluşturmak üzere bir yardım kampanyası başlattık. Kısa bir zamanda bağışçılarımızın desteği ile alınan malzemelerin yanı sıra Darıca Belediyesi’de kampanyaya kırtasiye ürünleri ile katkı sağladı. Toplanan giysi, kırtasiye ürünlerinden oluşan kolileri  Kastamonu Küre’deki Cumhuriyet İlkokulu, Y.B.O Küre İlkokulu ve Çaybükü Yayla İlkokulu ile Bursa Mustafa Kemalpaşa Cumhuriyet Ortaokulu’na yolladık.Bu projenin gerçekleşmesinde emeği ve desteği olan tüm bağışçılarımıza, dernek gönüllülerimize, projede kolilerin ulaşımını üstlenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyoruz.

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta, çocukları sevindirmenin, onları mutlu etmenin çok önemli olduğunu ifade ederek, belediye olarak bu hayırlı projdede yer almaktan, minik öğrencilere katkı sağlamaktan mutlu olduklarını belirterek başta Dernek Başkanı Kudret Sekban ve  Dernek yöneticilerine, hayırseverlere emekleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaları ardından 11 koliden oluşan yardımlar Kastamonu Küre ve Bursa Mustafa Kemal Paşa’daki okullara teslim edilmek üzere kargoya teslim edildi.  

AdminAdmin