SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 19-01-2020 17:49

Yaktın bizi hoca! 1-3

Yaktın bizi hoca! 1-3

Gebzespor, evinde ağırladığı Bağcılar’a 3-1 yenildi. Son 5 dakikaya 1-1 girilirken maçın hakemlerinin verdiği yanlış kararlar yüzünden son 5 dakikada yediğimiz 2 golle 3-1 mağlup olduk. Taraftarlar ve teknik ekip, maçın hakemlerine sert tepki gösterdi.

BAL ligi temsilcimiz Mor Meneşkeler, Bağcılar’ı ağırladı. Soğuk havaya rağmen çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmaya maçın hakemleri damga vurdu.

Maç esnasında rakip takım oyuncuları birbiriyle kavga ederken maçın hakeminin hiç kart göstermemesi hatalar zincirinin başlangıcı oldu. Daha sonra peş peşe yanlış kararlarla oyunu geren ve çığırından çıkaran hakemler, sonuca da etki etti.

Maçın başlarında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan ekibimiz ikinci yarıda 1-1 beraberliği buldu. Daha sonra ataklarını sıklaştıran ve galibiyet arayan Mor Meneşkeler yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın sonlarında ise ummadığımız goller yedik. Maçın 87’nci dakikasında 2-1 geriye düştük. 2 dakika sonra ise yine bir ofsayt golüyle 3-1’i yakalayan Bağcılar 3 puanın sahibi oldu.

Taraftarlar maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

Maçı, Kocaeli Büyükşehir başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler de Gebzespor başkanı Recep Avcı ve yönetimiyle birlikte izledi.

Tribünlerde maçı izleyen yaşlı bir teyzenin de hakemlere gösterdiği tepki, tribünlerden büyük destek aldı.

AdminAdmin