SİYASET
Giriş Tarihi : 03-09-2019 07:50

Türkkan, Gebze sahipsiz bir kent

Türkkan, Gebze sahipsiz bir kent

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dün bütün gününü Gebze bölgesine ayırdı. Gün boyunca Gebze’de bir takım ziyaretler yapan Türkkan’a İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge, Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya ve parti yöneticileri eşlik etti.

Türkkan, Yenikent Mahalle muhtarı Esengül Aktaş ve İnönü Mahalle muhtarı Durmuş Karaboğa’yı ardından ise geçtiğimiz günlerde yaşanan selin ardından mağdur kalan vatandaşları ziyaret etti. Türkkan ayrıca, geçtiğimiz günlerde vefat eden Mustafapaşa Mahallesi kurucular kurulu üyesi Serdar Uzun’un ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Şubesine giderek buradaki vatandaşlarla buluşan Türkkan, Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve gereken tüm desteğin verileceğini dile getirdi.

 

GEBZE SAHİPSİZ BİR KENT

 

Ziyaretlerin ardından ise akşam saatlerinde ilçe başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Türkkan,  “Gebze ve Kocaeli sahipsiz. Emlak Konut’ta günlerdir elektrik yok. Mahalle sakinleri muhatap bulamadıklarını aktarıyorlar. Onlar iktidara gelirken kimsesizlerin kimsesi olarak geldiler ancak bunu gerçekleştiremediler. Türkiye’de sistem çöktü. Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği nokta bu, vatandaşın hali ortada” şeklinde konuştu. Konuşmasını sürdüren Türkkan, “Ülkede pahalılık yok. Eğer ülkede sadece doymak için 10 liraya ihtiyacınız var ancak cebinizde iki lira varsa bunun adı pahalılık değil yokluktur. Bunun böyle süreceğini sanmıyorum, Kasım’da seçim kapıda. Git gide bütçe açığımız çoğaldı. Bütün belediye bütçeleri kendi adamlarını belediyelere almak için kullanıyorlar. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gidiyorlar. Doğalgaza yüzde 32’lik zam gelmiş. Kışın o zamlı faturalar geldiğinde insanların çığlığı artacak” yorumunu yaptı.

AdminAdmin