SPOR
Giriş Tarihi : 02-10-2023 17:43

Türkiye, Gebze'de Zafer'e koşacak

Spor kenti Kocaeli Gebze'de büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Türkiye, Gebze'de Zafer'e koşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, ‘Türkiye Koşuyor Platformu’ ve Fil Ajans iş birliği içerisinde Gebze’de Cumhuriyet’in 100. Zafer yılında, ‘Zafer’e Koşuyoruz’ organizasyonu ile 7 Ekim Cumartesi günü Denizli Köyünde İstanbulparkorman'da Uluslararası bir koşu gerçekleşecek.

Milli Atlet Survivor Nagehan Karadere’nin de katılacağı, Gebze’de ki etkinlikte, dağ koşusunun yanı sıra, kamp ve konser etkinliği de olacak. İstanbul Park Ormanı’nın ev sahipliğini yapacağı etkinlik, nefesleri kesecek yarışın yanı sıra bölgemiz tanıtımı için de önemli bir fırsat olacak. Türkiye Koşuyor Platformu ilk etkinliğini Gebze’de yaparken, platform yıl içinde Türkiye’nin bir çok yerinde benzer etkinlikle koşu sporunun yaygınlaşması ve gelişmesine katkı sunmayı amaçlıyor.

FEDERASYON VE KURUMLARDAN TAM DESTEK

Spor kenti Kocaeli Gebze'de büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, ‘Türkiye Koşuyor Platformu’ ve Fil Ajans iş birliği içerisinde Gebze’de Cumhuriyet’in 100. Zafer yılında, ‘Zafer’e Koşuyoruz’ organizasyonu ile 7 Ekim Cumartesi günü Denizli Köyünde İstanbulparkorman'da Uluslararası bir koşu gerçekleşecek.Gebze’de sosyal medya alanında devrim niteliğinde hizmetler yapan ve spora da katkı sunan Fil Ajans Türkiye Koşuyor Platformu, ilk etkinliği ile spor severlerin karşısına çıkıyor. Koşuya olan ilgiyi arttırmak ve insanları koşmaya teşvik etmek için önemli bir misyonu üstlenen Türkiye Koşuyor Platformu, Gebze’nin yanı sıra bölgemiz ve Ülkemiz de bir çok organizasyon planı yapıyor. Türkiye Atletizm Feedrasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve yerel belediyelerden de tam destek olan Türkiye Koşuyor Platformu ilk etkinliğini Gebze Denizli Köyü’nde yapacak.

ZAFERE 7 EKİM'DE SAAT 11.00'DA KOŞUYORUZ

Cumhuriyet’in 100. Yılında Zaferimize de dikkat çekmek amacı ile tertiplenen 7 Ekim’de ki ilk etkinlikte, koşunun yanı sıra çadır kamp, makarna partisi ve konser gibi etkinliklerin de yapılması amaçlanıyor. Bir kurum ve kuruluş olmadan, bağımsız breylerin gerçekleştireceği ilk etkinlik olacak olan Gebze’de ki koşu, bölgemiz içinde büyük önem taşıyor. Gebze’nin doğal güzelliklerinin de tanıtımının yapılacağı etkinlik, Cumhuriyet Bayramı öncesinde de en önemli etkinlik olarak kayıtlara geçecek. Türkiye’nin önemli sporcularının da katılacağı etkinlikte, 500 civarında koşu severin yarışması bekleniyor.

AdminAdmin