SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 17:04

Türel, "Gebze bu terminali hak etmiyor”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, terminal esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm bulunmasını istedi. “Bir şehrin vizyonu terminalinden başlar” diyen Türel, “Gebze bu terminali hak etmiyor” dedi.

Türel,

Gebze’nin her noktasında seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, bugüne kadar binlerce insan ile bire bir temas kurdu. Özellikle esnaflarla samimi ilişkiler kuran Türel; “Dokunduğumuz her insan sorunlara çözüm istiyor ama bugüne kadar bu sesleri duyan olmamış” dedi. Son olarak Gebze terminalini de ziyaret eden Türel, buradaki esnaflarla sohbet etti ve dertlerini dinledi. Terminalin Gebze’ye yakışmadığını ifade eden Türel; “ Daha iyi bir terminal Gebze’nin hakkı, inşallah biz göreve geldiğimizde esnafın da yolcuların da çok daha rahat edebileceği modern bir terminal yapacağız. Bunun için de terminal esnafının desteğini istiyoruz” dedi. Terminal sorununun uzun zamandır var olduğunu ve bunu herkesin bildiğini ifade eden Türel; “Bu terminal geçici olarak yapılmıştı ve yaklaşık 15 yıl önce daha modern terminal yapılacağı söylenmişti ama o sözler unutuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece Gebze’nin nimetlerinden faydalanması doğru değil, Gebze’ye hak ettiği hizmetleri de kazandırması lazım. Ama bunun için de Gebze’de görevde olanların bu iradeyi göstermesi gerekir” diye konuştu.

Terminal esnafı da yıllardır devam eden sıkıntıların çözülemediğini ifade ederek; “50 TL’lik yemeği 80 TL’ye yiyoruz. Buraya gelen vatandaş belediyenin gözünde ATM görevi görüyor. Gelenlere kapitalizmin göbeğine hoş geldiniz diyoruz. Burası Gebze’nin Türkiye’ye açılan kapısı ve vizyonu. Terminaldeki tüm sorunların kısa sürede çözülmesi gerekir” dediler.

AdminAdmin