EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-06-2019 03:45

TÜMKİAD Gebzede şube açtı

TÜMKİAD Gebzede şube açtı

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD), Kocaeli İl Başkanlığının açılışını geçtiğimiz gün Gebze’de gerçekleştirdi.

Açılışa, Cumhurbaşkanı başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı Fatih Tünemez, TÜMKİAD Genel Sekreteri Ahmet Aydın, TÜMKİAD Kocaeli İl Başkanı Olcay Karaca, TÜMKİAD İl Başkanları ve çok sayıda iş adamı katılım sağladı.

 

YERLİ VE MİLLİ BİR DERNEĞİZ

 

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “TÜMKİAD 2017 yılında kurulurken bir amaçla kuruldu. TÜMKİAD’ın ana hedefi potansiyelleri verimli bir şekilde kullanmaktır. Biz bu milletin geleceğini emin ellere teslim etmek için kurulduk. Biz intikam peşinde değiliz. Hiçbir partinin, hiçbir görüşün, cemaatin kuruluşu değiliz. Biz devletin bekası için kurulmuş yerli ve milli bir derneğiz. Bu ülkenin bekası için varlığımızı hissettirdik. Ortak projeler ile her zmaan devletimizin yanında olacağız. Yetenekli insanlar bu ülkeye faydalı olsun, bizde dernek olarak bunun önünü açmak istiyoruz. TÜMKİAD İl Başkanlığımızın önce ülkemize sonra Kocaelimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim bizi doğru yoldan ayırma, bu ülke için çabalamayı nasip et.” açıklamasını yaptı.

 

TÜRKİYE KAZANIR DÜSTURU İLE HAREKET EDECEĞİZ

 

TÜMKİAD Kocaeli İl Başkanı Olcay Karaca, “TÜMKİAD Kocaeli İl Başkanlığımızın açılışını gerçekleştirdiğimiz için bugün çok heyecanlıyım. TÜMKİAD gibi şirketlerin geleceğine ışık tutacak, yol gösterecek ve gelişmeleri için katkı sağlayacak bir organizasyonun açılışına il başkanı olarak katılıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Kocaeli İl Başkanlığının açılışı için gece gündüz demeden neredeyse uyumadan çok çalıştık. Bundan da hiç şikayet etmedik. Bugünde il başkanlığımızın açılışını yapıyoruz. Daha çok çalışacağız. Sanayicilerimize, şirket sahiplerine ne kadar katkı sağlarsak kardır düşüncesiyle sürekli irtibat halinde olacağız. Eğitimler vereceğiz, fuar katılım organizasyonları yapacağız, iş geliştirme organizasyonları düzenleyeceğiz. Birlikte toplum yararına sosyal sorumluluk projeleri yapacağız. Türkiye kazanır düsturu ile sizin için sizlerle hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

TÜMKİAD Kocaeli İl Başkanlığı açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, plaket takdiminin yapılmasıyla program son buldu

AdminAdmin