SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 26-06-2020 13:39

Tuğba Kahyaoğlu'ndan tepki

Tuğba Kahyaoğlu'ndan tepki

İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu, İzmit yerel gazetelerinde kardeşi ile ilgili çıkan haberlere sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kahyaoğlu,  paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bir tarafta fotoğrafın orijinali var, diğer tarafta gazetelerin kardeşimin elindeki maskeyi görmezden gelip kırptıkları ve öyle servis ettikleri fotoğraf var.

Ortada maskenin saniyelik bir şekilde, fotoğraf çekilmek amaçlı çıkartılması durumu var. Bu eleştirilecek bir konu olabilir, fotoğraf çekilirken dahi maske çıkartılmaması gerekir. Buna sözümüz yok. Ancak sırf daha çok tepki gösterilsin diye, sırf İYİ Partiyi ve Kahyaoğlu ailesini biraz daha nasıl karalarız amaçlı yapılan bu haberler tamamen psikoloji bozucudur. Her şeyden önce orada 14 gününü tedavi altında ve YALNIZ geçirecek bir genç, bir insan var. Psikolojisi nasıl etkilenir diye düşünmüyorsunuz. Burada ise yine 14 gün ev karantinasında olan, çocuğundan uzak kalan, yaşını başını almış anne-baba var. Anne yüreğini bilirsiniz, psikolojisi nasıl etkilenir diye düşünmüyorsunuz. Sadece korona için değil, her türlü hastalık için bağışıklık kuvvetlendirici, direnç verici en önemli şeyin psikoloji olduğunu bilmiyor gibi davranıyorsunuz. Geçmiş olsun mesajları iletip yürek ferahlatmanız gerekirken, zorda olan her insana yapılması gerektiği gibi moral verip destek olmanız gerekirken buna tezat olan şeyleri yapıyorsunuz. İnsanlığın geldiği noktaya yazık, hem de çok yazık!”

AdminAdmin