GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 19:55

TGF'den Tokat ziyaretleri

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Tokat’ta protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

TGF'den Tokat ziyaretleri

İLK ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI EROĞLU’NA

Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyeti ilk olarak Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu ziyaret etti. TGF heyetini sıcak bir şekilde karşılayan Başkan Eroğlu, TGF heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir, yeni yönetim kurulu olarak TGF heyetini ağırladıklarını belirterek, TGF çatısı altında başarılı çalışmalar yapacaklarını söyledi.
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, “Tokat Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti için geldiğimiz Tokat’ta arkadaşların çabası bizleri de mutlu ediyor. Öte yandan Tokat’a her geldiğimde belediye çalışmalarının daha iyiye gittiğini ve yeni şeyler üretildiğini görüyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. Değerli dostum Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu gerçekten şehrin hem tarihi hem de kültürel değerlerini ortaya çıkarmakta ve bunu turizme kazandırmak yönünde başarılı çalışmalar yaptığını görüyorum. O açıdan da tebrik ediyorum” dedi. 
Genel Başkan Yılmaz Karaca, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Eroğlu da Genel Başkan Yılmaz Karaca’ya bakır işlemeli plaket hediye etti.

VALİ NUMAN HATİPOĞLU’NA ZİYARET

TGF heyeti daha sonra Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Vali Hatipoğlu’na çalışmalar hakkında bilgi verirken, Vali Hatipoğlu da TGF heyetine başarılar diledi. Daha sonra Genel Başkan Yılmaz Karaca, Vali Numan Hatipoğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

TGF heyeti üçüncü ziyaretini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne gerçekleştirdi. TGF heyetini karşılayan Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz üniversite çalışmaları hakkında TGF heyetine bilgi verdi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da TGF’nin çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

CEMAL İNCESOYLUER MEZARI BAŞINDA ANILDI

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 8 ay önce vefat eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Cemal İncesoyluer’i mezarı başında andı.
TGF heyeti, İncesoyluer’in mezarına karanfil bırakıp dua ederken, Genel Başkan Yılmaz Karaca,  "Cemal İncesoyluer başkanımızı bir kez daha rahmetle ve özlemle anıyoruz. Hem Tokat’a hem de federasyonumuza büyük katkıları olmuş, çok güzel çalışmalar gerçekleştirmiş çok sevdiğimiz bir dostumuzdu. Kendisine tekrar Allah’tan rahmet diliyorum " dedi

AdminAdmin