EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-09-2017 08:50

TE AÇI MEKANİK hedef büyüttü

TE AÇI MEKANİK hedef büyüttü

Gebze’de sıhhi tesisat, ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri alanında faaliyet gösteren Te Açı Mekanik her geçen gün hedefini büyütüyor.

Firma sahibi Tayfun Kozankurt, mekanik tesisata dair bütün hizmetleri anahtar teslim olarak yaptıklarını belirterek, “Bu sektörde kaliteli hizmet anlayışı, kaliteli işçilik ve mühendislik ile öncü ve güvenilir firmalardan biri olmayı hedefliyoruz. İlk etapta hedefimiz, sanayinin merkezi olan ve birçok sanayiyi içinde bulunduran Kocaeli ve İstanbul. Orta vadede Marmara Bölgesi ve yakın şehirler, uzun vadede ise farklı konsept olan Endüstriyel projelerde yer alarak hizmetlerimizi yurt dışına taşımak” diye konuştu.

 

 4 ana iş kolunda hizmet

 

Tayfun Kozankurt, hizmet verdikleri iş kollarını ise şu şekilde sıraladı:

1-      Sıhhi Tesisat: Sıhhi Tesisat Cihaz ve Ekipmanları, Kullanım Suyu Dağıtım Sistemleri, Kullanım Sıcak Suyu Hazırlama ve Dağıtım Sistemi, Pis Su Tesisatı, Yağmur Suyu Drenaj Tesisatı, Su Arıtma Sistemleri

2-      Isıtma ve Soğutma Sistemleri: Kaskad Sistemler, kalorifer tesisatı, yer tipi kazanlar, Kombi, Kızgın su kazanları, Buhar kazanı ve jeneratörleri, su soğutucu gruplar, Soğutma kuleleri, Klima santralleri, Fan Coiller, Multi İnverter sistemler, VRV Klima sistemleri, Nemlendirme.

3-      Yangın Söndürme Sistemleri: Spring Hatları, Yangın Hidroforları, Sulu Yangın Söndürme Sistemleri, Yangın Suyu Pompa İstasyonları, Duman Emiş Sistemleri, Basınçlandırma Sistemleri, Hidrant Sistemleri, Sprinkler

4-      Havalandırma-Klima-VRF sistemleri: Hava Kanalları, Klima Tesisatı, VRV Klima Sistemleri, Split Klima, Klima Santralleri, Soğutma Grupları, Soğutma Kuleleri, Fan Coil Pompalar.

 

HITACHI Klima yetkilisi

 

Klima tesisatı ve bakımının yanı sıra satış hizmetleri verdiklerini de kaydeden Tayfun Kozankurt, HITACHI klimalarının bayisi olduklarını sözlerine ekledi.

 

Tayfun Kozankurt, hizmet verdikleri bazı firmaları ise şu şekilde özetledi: Arçelik, Kaya, Vatan, İnci Akü, Pimtaş, Sabiha Gökçen uluslararası Havaalanı, Abanoz, Franke, Ak-Press, Cevahir, Ses Yachts, Toksan.

AdminAdmin