KİMDİR
Giriş Tarihi : 28-03-2023 11:42

Tayyibe Merve Çakar Mesleği Ne?

Sosyal medyada gündeme gelen Tayyibe Merve Çakar arama motorlarında araştırılıyor. Peki, kim bu Tayyibe Merve Çakar? İşte detaylar ve daha fazlası...

Tayyibe Merve Çakar Mesleği Ne?

Zafer Partisi Yalova Milletvekili Aday Adayı Tayyibe Merve Çakar Kimdir?

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala milletvekili olmak isteyen vatandaşlar adaylık başvurusu için parti binalarına akın etti.

Tayyibe Merve Çakar Yaşı Kaç?

Zafer Partisi Yalova milletvekili aday adayı Tayyibe Merve Çakar'ın ismi sosyal medyada gündem oldu.

Tayyibe Merve Çakar Mesleği?

Peki, Tayyibe Merve Çakar kimdir? Nereli? Tayyibe Merve Çakar kaç yaşında? Tayyibe Merve Çakar mesleği ne? İşte merak edilenler...

Tayyibe Merve Çakar kimdir?

Hem sosyal medyanın hem de siyaset gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri olan Tayyibe Merve Çakar, Zafer Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapıyordu.

Tayyibe Merve Çakar, Zafer Partisi Yalova Milletvekili Aday Adayı oldu.

Milletvekili aday adayı Çakar, 'Kuruluşundan beri ailenin bir parçası olduğum, 8 aydır Yalova Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm Zafer Partisi’nden bugün milletvekili aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte benden desteklerini bir an olsun esirgemeyen, aileme, dostlarıma, çok kıymetli Yalovalılara ve partililerimize çok teşekkür ederim.  Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği idealiyle, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın izinde Gazi Meclisimizin bir neferi olmak için canla başla çalışacağım. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda dualarınıza ve desteğinize talibim. Zafer yakın, meşaleleri yakın' ifadelerini kullandı.

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)