SPOR
Giriş Tarihi : 12-03-2023 16:26

Son 3 maçta 2 mağlubiyet

BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, yarıştaki en önemli rakiplerinden Altınova’ya 2-1 yenilerek hayal kırıklığı yarattı.

Son 3 maçta 2 mağlubiyet

Lige harika bir başlangıç yapan, son 14 maçta 12 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup olarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Gebzespor, son haftalarda büyük bir düşüş yaşıyor.

3 hafta önce Osmaniye İstiklal ile 1-1 kalarak bu kötü gidişatın sinyallerini veren Mor Menekşeli ekibimiz, kendi sahasında Cankurtaran’a 2-1 yenilerek hem namağlup ünvanını hem de çok önemli 3 puanı kaybetmişti.

Hafta arasında grubun zayıf ekiplerinden Nişantaşı’nı zor da olsa yenerek çıkışa geçmeyi hedefleyen Gebzespor, bugün sezonun en önemli karşılaşmalarından birinde Altınova’ya yenilerek büyük bir kayıp daha yaşadı.

 

1-0’dan 2-1 yenilgiye…

 

Altınova maçının 30’uncu dakikasında Ali Şentürk’ün golüyle 1-0 öne geçen ekibimiz, ikinci yarıda Altınova’nın 48 ve 71. Dakikadaki gollerine engel olamadı. Ev sahibi ekipten Samet Şenol’un attığı gollerle Altınova Belediyesi şampiyonluk yolunda umutlandı.

 

2 rakibimizle puan farkı 1’e düştü

 

Bu sonucun ardından Gebzespor 42 puanda kaldı. En yakıp takipçilerimiz İnegöl Kafkas ve Altınova Belediyesi ise 41 puanla şampiyonluk yarışında takipteler.

Gebzespor önümüzdeki hafta Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.

AdminAdmin