SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 04-06-2020 18:48

Soluk borusuna leblebi kaçan Ömer’i sevindirdiler

Soluk borusuna leblebi kaçan Ömer’i sevindirdiler

Darıca protokolü soluk borusuna leblebi kaçan ve tedavi altına alınan 1.5 yaşındaki Ömer Asaf Koçak’ı ve ailesini evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Yaklaşık 4 ay önce meydana gelen talihsiz olay sonrası 2 ay hastanede tedavi altına alındıktan sonra taburcu olan minik Ömer Asaf’ı ve ailesini ziyaret eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, ailenin ihtiyaçlarını sorarak yakından ilgilendi.

BIYIK: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Minik Ömer Asaf’ın sağlık durumuyla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, bundan sonraki tedavi süreciyle de yakından ilgileneceklerini ifade ederek aileye her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Minik Ömer Asaf’ın babası Ferhat Koçak da ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek devletin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ederek ilçe protokolüne kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

 

AdminAdmin