EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-04-2014 06:38

SMARTWAY CAR KEEPİNG DEN DEV YATIRIM

SMARTWAY CAR KEEPİNG DEN DEV YATIRIM

Gebze şehirlerarası otobüs terminali yanına milyon dolarlık bir yatırım ile kurulan Smartway Car Keeping, ticari araç sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor.

Türkiye’de ticari araç sektöründe bir ilki gerçekleştirerek müşterilerine arıza anında yedek araç tahsisi sağlayan firma, mekanik ve hasar işlemleri için teknik servisi ve panelvardan minibüs ve otobüse kadar her çeşit aracın yeniden imalatını da bünyesinde sağlama kapasitesine sahip. Samartway Car Keeping, teknik desteğinin yanında müşterilerine sosyal alanda da benzersiz imkanlar sunuyor. 

 

   Sektörün en büyük ihtiyacı olan güvenlir ve kaliteli hizmet,  operasyonel hız  ve kurumsallık konularında farklılaşan konsepti, çalışma şekli ve büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda Türkiye’ nin en büyük tesisi unvanını kazanan  SMARTWAY Car Keeping (MOVS Danışmanlık Ticaret A.Ş.) sektöre yeni bir heyecan kattı.

 

Okul ve personel taşımacılığına yönelik hizmet veren kişi veya kurumların ihtiyaçlarını karşılamak üzere  hasar anında ücretsiz yedek araç tahsisinden (Türkiye’de ilk) mekanik ve hasar işlemleri için  teknik servise, yolcu taşımacılığına yönelik araçların panelvandan minibüs/otobüs tescilli araçlar olarak yeniden imalatına  kadar her hizmetin sunulduğu Smartway Car Keeping’ te ticari araç sahipleri için yok yok! Sunmuş olduğu teknik hizmetlerin yanı sıra sosyal alanları ile de dikkat çeken bir yapıya sahip. Dinlenme odalarından ücretsiz berbere kadar her şey. Ticari araç kullanıcılarına en iyi hizmetin verilebilesi için eksiksiz bir tesis.

 

 

SMARTWAY Car Keeping (MOVS DANIŞMANLIK TİCARET A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Sırma yaptığı açıklamada, Türkiye’de üstyapısı yeniden dizayn edilen ve imalatı yapılan yolcu taşımaya yönelik kullanılan araçlar ile ilgili yaptıkları yatırımın bir çok nedeni bulunmakta olduğuna dikkat çekti.

 

Şirketin kuruluş amacının öncelikli olarak, yeterli teknik altyapıya erişmeyen ve bir kısım firmalar tarafından üretilen araçların yaratmış olduğu risklerden ve zafiyetlerden sektörü arındırmak olduğunu ifade eden Sırma şunları ifade etti;’’ tesisimizde imalat süreçlerinden  onarım hizmetlerine kadar tüm konularda ticari araç sahiplerine geniş imkanlar tanınmaktadır.

 

Başarıya ulaşmak ve daha geniş kitlelere hizmet verebilmek adına sektördeki çözüm ortaklarımız olan turizm firmaları,odalar, dernekler ve kooperatifler ile bir araya gelerek tüm süreçleri analiz etmekteyiz.

 

Ulusal pazarda faaliyet gösteren şirketimiz SMARTWAY (MOVS Danışmanlık Ticaret A.Ş.) Uluslararası pazarda da VIP araç dizaynı ve imalatı konusunda da hizmet vermektedir. Dedi.

 

 

 

AdminAdmin