GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-03-2023 11:29

Seykoç & Sima'dan dev destek (VİDEO)

Gebze’de faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen firmalarından Seykoç Alüminyum ve Sima Alüminyum, afetzedeler için tam 1 milyon lira bağışta bulundu. İki firma bu dev bağışın yanı sıra yardım tırları ve deprem bölgesinde sıcak yemek dağıtımı ile de desteklerini sürdürüyor.

Seykoç & Sima'dan dev destek (VİDEO)

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi yıkan depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu.

15 Şubat’ta ülkemizin en büyük yardım seferberliği olan Tek Yürek Türkiye yardım kampanyasında AFAD’a 1 milyon lira bağış yapan Seykoç Alüminyum bu bağışın ardından yardımlarını sürdürüyor.

Mustafa ve Murat Çiğli kardeşlerin sahibi olduğu Seykoç ve Sima Alüminyum firmaları örnek bir dayanışma sergiliyor.

 

Her gün 8 bin 500 kişiye sıcak yemek

 

Firmanın Genel koordinatörlüğünü de yürüten Mustafa Çiğli’nin organize ettiği yardımlar kapsamında 9 Şubat tarihinden bu yana Gaziantep’in Nurdağ ilçesinde aşevi ve sıcak yemek veriyor.

İlçe ve köylere günlük 8 bin 500 kişilik sıcak yemek ve Bin kişilik sabah kahvaltısı veren Seykoç ve Sima Alüminyum, ayrıca Dilovası Kaymakamlığı tarafından yürütülen yardım organizasyona Bin adet gıda kolisi ile de destek sağladı.

Firma yetkilileri, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dilerken, depremzedeler için yardımları devam ettireceklerini söylediler.

 

AdminAdmin