SAĞLIK
Giriş Tarihi : 13-12-1901 23:45

Servisçiyi dövenler serbest

Servisçiyi dövenler serbest

Darıca’da okulla servis taşıma işi için anlaşan firmanın çalışanlarının kendi aracıyla okula öğrenci taşıyan Faruk Ucayı sopalarla dövmesiyle ilgili igözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı.

Deniz Yıldızları Ortaokulu önünde önceki gün meydana gelen olayda, okulla öğrenci taşıma işi için anlaşan firmanın çalışanları, servis aracıyla okula öğrenci taşıyan  Faruk Ucaya saldırdı. Bir işyerine sığınan Faruk Ucaya saldıranlar, sopalarla dövdü. Hastaneye kaldırılan Faruk Uca tedavisinin ardından taburcu edildi.

Faruk Ucayı sopalarla döven servis şoförler E.B. G.B. ve N.Y. gözaltına alındı. 3 kişi polise verdikleri ifadelerinde okulun eski servis taşımacılığını yapan Faruk Ucanın olayın meydana geldiği gün okul içerisinde velilerden imza toplamaya çalıştığını fark ettiklerini, yanına yaklaşıp artık servis işini kendilerinin yaptıklarını söylemelerine rağmen Ucanın kendilerine agresif hareketlerde bulunduğunu ve oda başkan yardımcısı olduğunu söyleyerek isterse okulun önüne binlerce kişiyi yığabileceğini söylediği iddiasında bulundu. 3 kişi, çıkan tartışmanın daha sonra küfürleşmeye ve ardından da 

AdminAdmin