SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-09-2019 10:28

Servis şoförüne öldüresiye dövdüler

Servis şoförüne öldüresiye dövdüler

Okulların açıldığı daha ilk günde servis tartışmaları başladı. Darıca’da servis şoförü diğer servis şoförleri tarafından darp edildi.

Olay Darıca Deniz Yıldızları Ortaokulu önünde meyda geldi. İddialara göre velilerin çocuklarını okula götürmek için anlaştığı Faruk Uca isimli servis şoförü okul  yönetiminin anlaştığı servis firması elemanları tarafından darp edildi. Okul yanında bulunan bir dükkana sığınan Uca burada da sopalarla saldırdılar.  Saldırganlar kaçarken, kavgaya müdahale etmeye çalışanlar yardım istedi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Faruk Uca, hastaneye kaldırıldı.
Tedaviye alınan Faruk Uca, "Ben 10 yıldır bu okula servis çekiyorum. Veliler bana çok güveniyorlar, çocuklar beni çok seviyor. Okul müdürüne, Velilerin ekonomik durumu iyi değil, bu sene zam istemiyorum dedim. Ama okul yönetimi daha çok para kazanmak için yeni bir firma ile anlaştı. Ben zaten kendi öğrencilerimi taşıyordum. 3-4 kişi beni öldüresiye dövdü. Ben bir dükkana sığındım. Dükkan sahibini bile tehdit ettiler. Beni dövenlerden davacıyım" dedi.

AdminAdmin