YAŞAM
Giriş Tarihi : 31-05-2020 08:07

SEPAŞ’tan faturamatik uyarısı

SEPAŞ’tan faturamatik uyarısı

Tüm “Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları”nın yetkileri, “Faturamatik Premium Hizmet Noktaları”na devredildi.

Söz konusu tarihten itibaren, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki Sepaş Enerji aboneleri, fatura bedellerini ek hizmet ücreti olmadan Faturamatik Premium Hizmet Noktaları’ndan ödeyebilecekler. Faturamatik Premium Hizmet Noktaları’nın açık adreslerine, www.sepas.com.tr web sitesi, 444 5 186 numaralı çağrı merkezimiz ve tüm Müşteri Hizmetleri Merkezi aracılığıyla ulaşabilecektir.

Sepaş Enerji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 1 Haziran 2020 günüyle birlikte, Faturamatik Premium Hizmet Noktası dışında kalan faturamatiklerden gerçekleştirilen ödemelerin, Sepaş Enerji güvencesinde olmayacağı, Abonelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, daha önce yetkili olarak elektrik faturası tahsilatı yapan Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları’ndan, kuruma ait tabela vb. tüm görsellerin kaldırıldığını ifade edildi.

Açıklamada ayrıca; söz konusu değişiklik sadece Sepaş Enerji Yetkili Faturamatik Hizmet Noktaları için geçerli olup, diğer ödeme kanallarında herhangi bir değişiklik bulunmadığı, müşterilerin elektrik faturalarını her zaman olduğu gibi www.sepas.com.tr web sitemizden online olarak, anlaşmalı bankalar üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek, bu bankaların gişe, ATM veya internet bankacılığı hizmetlerini kullanarak veya tüm PTT gişelerinden de ödemeye devam edebilecekleri bilgisi yer aldı.

 

AdminAdmin