KİMDİR
Giriş Tarihi : 23-06-2023 13:27

Şehit Özcan Kaya'nın Ailesi ve Sevenleri Acı Haberi Aldı

Şehit Piyade Er Özcan Kaya'nın ailesi ve yakınları, hayatını kaybettiği haberini alırken, sevenleri de onun ardından yas tutuyor.

Şehit Özcan Kaya'nın Ailesi ve Sevenleri Acı Haberi Aldı

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya

Türkiye'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek sınır içinde gerek sınır dışında operasyonlarına devam eden Kahraman Mehmetçik terör örgütüne ağır darbe indirirken örgüt içinden gelen açıklamalar teröristlerin ne denli zor durumda olduğunu gözler önüne serdi. MİT'in nokta operasyonları ile de terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri etkisiz hale getirilirken Milli Savunma Bakanlığı kahreden acı haberi duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Pençe operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edildi. Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya tedavi gördüğü tüm hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Bakan Yaşar Güler adına yapılan açıklamada, “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Haziran 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadeleri kullanıldı.

 

Özcan Kaya kimdir? 

Şehit Özcan Kaya'nın nereli ve kaç yaşında olduğuna dair henüz net bir bilgi edinilememiştir. Haber güncellenecektir.

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)