EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-09-2013 04:43

Sanayinin kalbi bu otelde atacak

Sanayinin kalbi bu otelde atacak

Türkiye nin en büyük organize sanayi bölgelerinin kümelendiğiGebze ve Tuzla ‘nın tam kalbinde konumlanan Workinn Hotel, bir süre önce iş dünyasına kapılarını açtı. Workinn Hotel aynı zamanda sanayi bölgesinde açılan ilk HİP İŞ oteli.

Mimari tasarımı Feng Shui öğretileriyle oluşturulan, Gold Leed sertifikalı Workinn Hotel,bir  sanayi bölgesinde açılan  ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada konumlanan otel, bir yandan çalışırken bir yandan günlük hayatından ödün vermek istemeyen konuklar için  çevreci, dingin, konforlu ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor.

 

Konuklar kendini iyi hissedecek

 

Otel yetkilileri, modern hayatın baskıladığı kişisel yaşamları uyumlamanın bir fırsatı olan kadim Feng Shui öğretilerinden yararlanılarak yapılan Workinn Hotel’de bütün ayrıntılar konukların “kendini iyi hissetmesi” üzerine kurgulandığını belirterek, “Yoğun çalışma temposu sonunda dingin ve huzurlu bir ortamda yenilenmek ve ertesi güne taptaze bir enerjiyle başlayabilmek için Feng Shuinin doğanın akışına uyumluluk ilkesinden yola çıkıldı. Doğanın matemetiğini insanların lehine kullanma yolu olan Feng Shui otelin sadece mimarisinde değil, dekorasyonunda da temel alındı.  Yin ve yang enerji dengesi;  lobi, restaurant, bar, pastane, toplantı odaları, spor ve spa alanları gibi ortak mekanlarda ve odaların tamamında gözetilen Workinn Hotel’de, kendinizi daha iyi hissetmenize yol açacak doğa ile birlik hissini vurguluyor” denildi.

Workinn Hotel, deniz ve orman manzaralı oda seçenekleri, 24 saat açık spor salonu, dünya mutfaklarından çeşitli tadların sunulduğu restoranı ve modern bahçecilik uygulaması dikey bahçeyle çevrili havuzuyla iş insanları ya da bölge sakinlerinin ihtiyacı olan tüm konforu sunuyor.

 

Cazibe noktası olmaya aday

 

Workinn Hotel, 105 Business Room, 26 Executive Room, 2 Handicap Room, 14 Junior Suite, 8 Premier Suite, 6 Apart Room, 1 Presidential Suite den oluşan toplam 162 adet birbirinden konforlu odalarıyla kaliteden ödün vermiyor. Sigara içilen veya içilmeyen ve anti alerjik oda seçenekleri ile farklılaşan otelde, yüksek ses ve ısı izolasyonu ile ücretsiz internet erişiminin bulunduğu odalar mevcut. Özel oda katı ayırabilme imkanıyla davet, kokteyl veya toplantı gibi etkinlikler de gerçekleştirilebiliyor. 24 saat açık spor salonu ve dikey bahçe ile çevrelenmiş açık yüzme havuzu ile otel hem iş insanları hem de bölge sakinleri için cazibe noktası olmaya aday.

Kusursuz bir iş ortamı sunmanın yanısıra, gevşeme, dinlenme ve sosyal yaşam alanları ile de  öne çıkan otelde, her gün değişen set menü, açık büfe kahvaltı, Türk ve dünya mutfaklarından oluşan geniş alacarte menü seçeneklerini tadabileceğiniz bir de restoran mevcut. “W  Restaurant”, bölgenin iş yaşamına renk katıyor.  Ayrıca özel yemek odaları ile yemekli iş toplantıları, küçük boyutlu özel organizasyonlar için farklı bir alternatif sunuyor. Bunun yanısıra, otelin pastanesinde günlük olarak hazırlanan tatlı çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Yoğun bir iş gününün ardından stres atmak isterseniz, “Ren Bar”ın kapıları sonuna kadar açık.

AdminAdmin