EKONOMİ
Giriş Tarihi : 29-04-2014 01:55

Realty World Gebze ofisine önemli konuklar

Realty World Gebze ofisine önemli konuklar

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul danışmanlık firması Realty World Genel Koordinatörü Şahap Kıvılcım ile Franchise Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu Serkan Davutoğlu’nun sahibi olduğu Gebze Ofisi Seka Gayrimenkul’ü ziyaret etti.

Şahap Kıvılcım ve Özden Efeoğlu, Gebze ofisinin çalışma performansından duydukları memnuniyeti dile getirirken, başarılı çalışmalarından ötürü de yönetici ve personele teşekkür ettiler.

Serkan Davutoğlu’nun yönetiminde 13 kişilik kadroyla gayrimenkul danışmanlık alanında başarılı bir grafik çizen Realty World Gebze ofisi SeKa Gayrimenkul çalışanları da, daha büyük başarılar elde edeceklerinin sözünü verdiler.

Bölge ve emlak sektörüyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette ayrıca önümüzdeki döneme ilişkin hedefler konuşuldu.

 

Yöneticiler ayrıca, Gebze ofis yöneticisi Nesrin Soydan’ı da başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ettiler. Nesrin Soydan, Realty World bünyesinde düzenlenen organizasyonda Marmara Bölgesi birincisi olmuş ve ödülünü geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta düzenlenen törende almıştı.

AdminAdmin