GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2019 01:20

Pelitli köyü Zafer Ceyhanlı dedi

Pelitli köyü Zafer Ceyhanlı dedi

Gebze’nin Pelitli köyü muhtarı Zafer Ceyhanlı, ikinci kez muhtar seçildi. Yaptığı başarılı çalışmalarla sadece köy halkının değil tüm bölgede örnek gösterilen Zafer Ceyhanlı, 31 Mart seçimlerinden de galibiyetle ayrıldı.

5 muhtar adayının yarıştığı seçimlerde en çok oyu alan Ceyhanlı, ikinci döneme merhaba demiş oldu. Ceyhanlı, 7 Nisan Pazar günü 12.00 ile 14.00 saatleri arasında köy meydanında tosun keserek köy halkıyla seçim zaferini kutlayacak ve birlikte yemek yiyecek.

HİZMET KARŞILIĞINI BULDU

 

2014 yılında seçildiğinde 5 yıldır başarılı çalışmalara ve hizmetlere devam eden Zafer Ceyhanlı, en sorunlu olan Pelitli’yi en huzurlu köy haline getirdi.

Özellikle eğitim ile ilgili çalışmalara ağırlık verdiğini söyleyen Ceyhanlı, “Öğretmenlerle, okul yönetimiyle, ailelerle görüştük. Eğitim seviyesini yükseltmek adına hamlelere başladık. 2 ana sınıfının donanımını yaptık. Bunun yanında 300 kişilik konferans ve tiyatro salonu okula kazandırdım. Fen laboratuvarına desteğimizi sunduk. Her yıl 200-250 öğrenciyi burada giyindiriyoruz. Kendim de yokluğu dolu dolu yaşadığım için burada ayakkabısı yırtık bir çocuk gördüğümde uyuyamam” ifadelerini kullandı.

Ceyhanlı şöyle devam etti:

 “Bugüne kadar köyümüzde hiç toplu iftar yemeği verilmemişti. Bunu ben geldikten sonra geleneksel hale getirdim. Mezarlığımız harabe bir durumdaydı, orada ecdadımız yatıyor. Buna müdahale ettik. Her yıl iki kere mezarlık temizleniyor. Belediyelerle görüşmelerle birlikte altyapı sorununu çözdük. İçme suyu hattı yenilendi. Doğalgaz köyümüze girdi. Kısmi eksiklikler var ama onlarda zaman içerisinde düzenlenecek.

 

AdminAdmin