SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 15-01-2022 09:57

Pazarcılar artık değişim istiyor

Pazarcılar artık değişim istiyor

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası’nda şubat ayında yapılması planlanan seçim çalışmaları devam ediyor. 30 yılı aşkın bir süredir Oda başkanlığını yürüten Ziyaettin Erattır bu kez karşısında güçlü bir adayla yarışa giriyor. 10 yılı aşkın bir süredir ilçe pazarlarında pazarcılık yapan 38 yaşındaki Hicaz Atsız başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aday olasıyla birlikte esnaftan büyük ilgi ve destek gören Hicaz Atsız, gazetemize yaptığı açıklamada tek amaçlarının yıllardır yanlarında göremedikleri Pazarcılar Odası yönetiminin seçildikleri günden itibaren pazarcı esnafıyla buluşturup birlikte hareket etmek olduklarını söyledi. Aday olmasıyla birlikte esnaftan büyük ilgi gördüklerini, esnafın artık değişim istediğini gözlediklerini söyleyen Atsız, gördükleri ilgi ve destekten oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Mevcut yönetimin çeyrek asırdan fazla görevde olmasına karşılık hiçbir zaman esnafın yanında olmadığını ifade eden Hicaz Atsız, esnafın yalnız bırakıldığını sorunların bir türlü çözülemediği gibi son zamanlarda artan yeni açık ve kapalı pazarlar ve ekonomik koşullarla yalnız bırakıldığını, ekmeklerinin iyice bölündüğünü vurgulayarak Oda yönetiminin özellikle son 5 yılda pazarcı esnafından değil belediyelerden yana tavır takındığını ileri sürdü.. Başkanlığın sadece Oda yönetiminden ibaret olmadığını hatırlatan Hicaz Atsız, pazarcıların kendi aralarında yaptıkları organizasyonla sosyal sorumluluk çerçevesinde  Elazığ’da yaşanan deprem sonrası 1 tır yardım, Engelliler Haftasında engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, pandemi süresince görev yapan Vefa ekibine vatandaşlar ulaştırılmak üzere 1 kamyon sebze ve meyva, Cezaevindeki çocuklara yardım gibi çok sayıda projeye imza attıklarını belirterek göreve geldikleri takdirde pazarcı esnafının sorunlarını çözmenin yanı sıra ülke gündemini takip ederek halkın da yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

AdminAdmin