SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 10:16

Özlem Kozankurt (İZLEYİN)

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt, ilçe teşkilatındaki tanıtım toplantısında partililerinden destek istedi.

Özlem Kozankurt (İZLEYİN)

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan Özlem Kozankurt, dün ilçe teşkilatında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada partililerinden destek istedi.

Aday adaylık başvurusunun ardından iş dünyası, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen ve desteklerini alan Özlem Kozankurt, dün de partisinin ilçe teşkilatındaki toplantıda konuştu.

Özlem Kozankurt, “2015-2018 yılları arasında ilçe yönetiminde sizlerle birlikte çalıştık, dava arkadaşlığı yaptık. 1981 Kars doğumluyum, 1989 yılından beri Gebze’de ikamet ediyorum. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. İşletme dalında Gebze Teknik Üniversitesi’nde Yüksek İhtisas ve Doktoramı tamamladım. Uzun yıllardır bu dava için çalışıyoruz. 2018 yılında aday adaylığım olmuştu. 2023 yılı içerisinde bu dava için yeniden sizlerin desteğiyle aday adayım. Kars Ardahan Iğdırlı bir ismin de listede olması için hepinizin desteğini bekliyorum, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin