EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-02-2014 03:13

ÖZAY Style & Design hizmete girdi

ÖZAY Style & Design hizmete girdi

Yapı ve dekorasyon dünyasına yeni bir firma daha katıldı. Özgür Dağ’ın kurduğu ÖZAY Style&Design, mühendislik, mimarlık ve dekorasyon alanında hizmet vermeye başladı. Gebze ve İstanbul’da ofisleri bulunan firma, bir yapının ihtiyacı olan her konuda hizmet sunmayı hedefliyor.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümü ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu olan, firmanın kurucusu Özgür Dağ, aynı zamanda Gebzede faaliyet gösteren ERTA GROUP’un da genel koordinatörlüğünü yürütüyor.

Özgür Dağ, firma olarak vermiş oldukları hizmetleri şu şekilde sıraladı:”Firmamız elektrik-elektronik mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği ile su ürünleri mühendisliği alanlarında proje çizimi ve uygulamaları, zemin etütleri, iç ve dış aydınlatma, akvaryum uygulamaları gibi çeşitli hizmetler sunuyor. Mimarlık alanında iç dizayn ve botanik-peyzaj, dekorasyonda ise PVC pencere ve kapı sistemleri, sıva ve alçıpan, çatı kaplama sistemleri, yapı izolasyonları gibi uygulamalarla taleplere cevap vermeyi hedefliyor.”

ÖZAY Style & Design İrtibat Tel: 0262 641 22 33 www.ozaydesign.com, www.ozaydizayn.com

AdminAdmin