SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 03-08-2022 22:44

Orhan; 'Bittiniz, tükendiniz'

Orhan; 'Bittiniz, tükendiniz'

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Gebze Belediyesi’ni eleştirdi.

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli programı için ilimize gelecek olması ile ilgili Gebze Belediyesi’nin çalışan personeli mitinge götürme çabasını ve harcanan paralar konusunda eleştiren Gökhan Orhan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Çöküş döneminin kanıtları bunlar. Davaya gönül verenlerin, menfaatleri bitenlerin tükenmesiyle meydanları dolduramama korkusu, belediye personelini zorla partili Cumhurbaşkanının mitingine götürme çabaları bunlar. Bitiyor artık saltanatınız. Ekmeğinin peşinde olan insanlara zorla şuraya geleceksin demek zorbalıktır. Bunun önceki senelerde çok örneğini gördük. İmza attırılan, mitinge gitmediği için soruşturma açılan emeği çiğnenen insanlar gördük.
İnsanlar tıpkı bir köle yerine koyularak tabiri caizse 'şak şak' yapmaları için o açılışa katılmak zorunda bırakıldı. Şimdi de Gebze Belediyesi kim bilir ne karşılığında Gebze halkının kaynaklarını partili cumhurbaşkanına seferber ediyor. Çırpınmayın artık. Bittiğinizi, tükendiğinizi kabul edin.”

AdminAdmin