GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-07-2019 11:40

Organize işler Darıca

Organize işler Darıca

Organize İşler 2 filmine konu olan ‘Sazan Sarmalı’ Darıca’da gerçek oldu! Darıca asayiş büro amirliğine gelerek şikayetçi olan V.Ş. isimli şahıs, 37 bin lira dolandırıldığını söyledi. Kandırılan şahıs ayrıca kendisini telefonla arayan şahısların söylediklerine inanarak yüklü miktarda kredi başvurusu yaparak o  parayı da dolandırıcıların söylediği bankaya EFT yapmış!

Emniyet ekipleri, yaptığı çalışmayla olayın şüphelisi 3 şahsı yakalayarak savcılığa teslim etti. Ancak şüpheliler savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayın mağduru V.Ş. emniyete yaptığı şikayette, söz konusu kişilerin kendisini QNB Finansbank, Yapı Kredi, Garanti bankası, Deniz bank ve Halkbank Bankası’ndan güvenlik biriminden aradıklarını, hesabının kopyalanmış olduğunu bu nedenle hesabında bulunan paraları BDDK tarafından oluşturulan sanal hesaba göndermesini hesabındaki paraların güvende olacağını söyleyerek inandırdıklarını ve bu görüşme sonrası 37 bin lira para gönderdiğini ayrıca iki ayrı bankadan kredi başvuru yaparak bu parayı da o şahısların söylediği bankaya aktardığını ve toplamda 104 bin lira dolandırıldığını ifade etti.

AdminAdmin