SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 22:04

Ön seçimin 1'incisi Gülcan Aksu'dan mesaj

CHP Gebze Belediye Meclis üyeliği ön seçiminde en yüksek oyu alarak birinci sırada çıkan Gülcan Aksu, “Partim ve Gebzemiz için çok çalışacağım” diye konuştu.

Ön seçimin 1'incisi Gülcan Aksu'dan mesaj

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gebze Belediye meclis üyeliği için aday adayı olan ve geçtiğimiz günlerde yapılan ön seçimde en yüksek oyu alarak ilk sırada yer alan Gülcan Aksu, büyük bir sürpriz olmazsa Gebze belediyesi meclis üyeliğinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir belediyesinin de meclis üyesi olacak.

Uzun yıllar CHP Gebze’de çeşitli kademelerde görev yapan ve partisi için çalışan Gülcan Aksu, partililerinin sevdiği ve desteklediği bir isim.

Ön seçimde aldığı sonuçla da bunu pekiştiren Gülcan Aksu, ilk sırada tamamladığı ön seçimle ilgili parti örgütüne teşekkür ederken şu paylaşımda bulundu;

“31 MART 2024 Günü Yapılacak Olan Yerel seçimlerde Partimizin Belediye Meclis üyeliği için yapmış olduğu Örgüt denetimindeki Ön seçiminde; bir kadın yol arkadaşınız, kardeşiniz olarak beni ön seçimde benimseyip destek veren parti "EMEKÇİSİ" büyüklerime bu yolda benimle beraber Aday olarak yarışa giren tüm yol arkadaşlarıma şahsım adına teşekkür ediyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Size söz veriyorum partim ve Gebze'm için çok çalışacağım.”

AdminAdmin