SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 14:04

Nilay Ayran ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nilay Ayran, hızlı bir şekilde ziyaretlerine başladı. İlçe başkanları ve yöneticiler ile belediye başkanlarını ziyaret eden Nilay Ayran, “Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakımızın 14 Mayıs’tan zaferle çıkacağına olan inancım tamdır” dedi.

Nilay Ayran ziyaretlerini sürdürüyor

Gebze’nin sevilen isimlerinden Nilay Ayran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra sahaya hızlı bir giriş yaptı. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Nilay Ayran teşkilatları da unutmuyor. Bir süredir ilçe başkanlarını, yöneticileri ve belediye başkanlarını ziyaret ederek neden aday adayı olduğunu anlattı. Her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılaşan Nilay Ayran destek istedi. Ayran şunları söyledi:

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

“Doğup büyüdüğüm, okuduğum, çalışma hayatımı sürdürdüğüm, evladımı yetiştirdiğim Kocaeli ilimizin geleceğine hizmet etme şiarıyla çıkmış olduğum yolda, geçmişte olduğu gibi gelecek Türkiye Yüzyılında daha çok çalışıp üreterek ülkemiz için faydalı işler yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımız yanında bir nefes olabilmek istiyorum. Kocaeli’mizin, canımız Türkiye’mizin 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacağına inancım tamdır. Bu davada benimle birlikte yol yürüyen tüm dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.”

AdminAdmin