SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 08:33

Nail Çiler'e büyük destek var

​​​​​​​CHP Kocaeli Milletvekili 4. Sıra adayı Nail Çiler, yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Çiler dün de Kocaeli’nin ilçelerini gezerek projelerini anlattı ve vatandaşlardan destek istedi.

Nail Çiler'e büyük destek var

Nail Çiler ilk olarak Kartepe’nin iş dünyası ile bir araya geldi. Nail Çiler’e burada iş adamları yoğun ilgi gösterdi. Bir konuşma yapan Nail Çiler, “Uzun bir süredir dalgalı denizde mücadele eden iş insanlarımız 14 Mayıs’a kadar dişlerini sıkıyorlar. Biliyorlar ki liyakatli kadrolarımızla onların tüm dertlerine derman olacağız. İlgileri ve destekleri için her birine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Nail Çiler daha sonra Bingöl, Muş ve Tuncelili vatandaşlarla KİYAD’da bir araya geldi. CHP Derince İlçe Örgütü ve Milletvekili adaylarının da katıldığı ziyaretin ardından bu kez de İzmit’te Kocaeli Yerel Kültür Platformu’nu ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Nail Çiler son olarak Milletvekili adayı ve önceki dönem il başkanı Harun Yıldızlı ile birlikte İzmit’te esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sıcak ve ilgiyle karşılaması Nail Çiler’i mutlu etti.

AdminAdmin