GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 16:12

“Muhtarlar proje ortağımız olacak”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, STK temsilcilerinin yanı sıra muhtarları da ziyaretlere devam ediyor.

“Muhtarlar proje ortağımız olacak”

 Son olarak Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ile birlikte Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş’ı ziyaret eden Mustafa Türel, Aktaş ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Muhtar Aktaş ile Gebze’nin ve Yenikent çevresinin sorunları ile ilgili de sohbet eden Türel, samimi dilekleri ve misafirperverliği için Muhtar Aktaş’a teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, muhtarlık görevinin çok önemli olduğunu hatırlatarak, “Vatandaşın bir yere taşındığında ilk irtibata geçtiği kişi muhtar oluyor, o yüzden göreve geldiğimizde muhtarlık makamını daha etkili ve yetkili kılacağız. Belediyenin yaptığı hizmetlerde muhtarlarımız kendi bölgelerinde proje ortağı olacak. Bir hizmet yapılacağı zaman önce bölge muhtarına ve vatandaşa sorup ondan sonra yapacağız. Bizim kitabımızda asla ben yaptım oldu mantığı olmayacak” dedi.

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ve ilçe başkanı Erkan Vural’a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından da açıklama yapan Aktaş; “Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Mustafa Türel ve Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çıktıkları bu yolda başarılar dilerim.” Dedi.

AdminAdmin