EKONOMİ
Giriş Tarihi : 16-08-2013 04:30

Mısırlıoğlu dan yeni projeler

Mısırlıoğlu
dan yeni projeler

İstanbul’un Kartal ilçesinde kurulu bulunan Mısırlıoğulları Grubu, İstanbul ve Kocaeli bölgesindeki projelerini devam ettiriyor.

Ülkemizde ve dünyada endüstriyel sanayi projelerinde ağır sanayinin önde gelen kuruluşu olan Mısırlıoğulları Grubu’nun Genel Müdürü Elektrik mühendisi Sedat Mısır 36 yıldan bu yana elektrik proje, taahhüt ve tesisat alanlarında hizmet veriyor.

1975 yılında kurulan Mısırlıoğulları Grubu, 2000 yılından bu yana endüstriyel sanayi alanına ağırlık vermiş durumda. Mısırlıoğulları’nın bu alandaki en büyük müşterileri ise Gebze’deki organize sanayi bölgelerinde bulunuyor. Grubun ayrıca İstanbul, Bandırma ve çevre illerde de projeleri bulunuyor.

 

 

Tamamlanan projeler

 

 

Sedat Mısır, İstanbul ve Kocaeli’nde önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Projelerimizin bir bölümünü bitirdik, bir bölümü ise devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tamamladığımız projeler İstanbul’da Citikent OG projesi, Gebze TAYSAD’da Sistem Teknik A.Ş., Çetin Pres A.Ş., Sabancı Üniversitesi içinde Bej Gıda Ltd.Şti.,, GOSB içinde Pürplast A.Ş., Tadım A.Ş. OG projesi, Kimyacılar OSB’de LMA Motif Ltd., Dilovası Mermerciler Sanayi Sitesi’nde Gündoğan Konstrüksiyon Ltd.Şti, TAYSAD’da Kanca A.Ş., Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çolakoğlu Metalurji firmasının ise kablo hattının yenileme çalışmasını tamamladık” diye konuştu.

 

Devam eden projeler

 

Sedat Mısır, tamamlanan projelerin yanı sıra, birçok projenin de devam ettiğini ifade ederek, “Şu anda TAYSAD’da Persifleks Plastik Ltd.Şti’nin elektrik projesi devam ediyor. Ayrıca Tuzla DESBAŞ’ta CPS Automotive Ltd.Şti, İstanbul Suadiye’de Met Aş A.Ş. ve Dilovası İMES OSB’de Mespaş Ltd.Şti. projelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

AdminAdmin