YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-03-2023 09:33

Miray ile Eray evlilik yolunda

Gölge Medya kurucusu gazeteci-yazar Ercan Sarıçam'ın edebiyatçı oğlu Eray Sarıçam, öğretmen Miray Akçay ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Gençlerin nişan yüzükleri aile arasında düzenlenen törenle takıldı.

Miray ile Eray evlilik yolunda

Gölge Gazetesi ve Gölge Dergi'nin yazı işleri müdürü de olan, A Haber Editörü Eray Sarıçam, gönlünü kaptırdığı öğretmen Miray Akçay ile nişanlandı. İstanbul Ataşehir'de kız evinde gerçekleşen nişan törenine Sarıçam ve Akçay ailelerinin ileri gelenleri katıldı. Özel bir hava yolu şirketinde tekniker olarak çalışan Yusuf Akçay ve ev hanımı Hedise Akçay'ın dünyalar güzeli kızları Miray Akçay ile Eray Sarıçam'ın nişan töreninde gençler mutluluklarını gizleyemezken, Eray'ın annesi Nuray Sarıçam sevinç göz yaşlarına hakim olamadı.

Birbirlerine çok yakışan çiftin Temmuz ayında gerçekleşecek olan nikah merasimi için şimdiden hazırlıklar devam ederken, Miray ve Eray'ın nişanında konuşan Hakim Erkan Sarıçam çiflere mutluluklar diledi. Damadın amcası Erkan Sarıçam, '' Eray isminde bir oğlumuz vardı, şimdi de Miray isminde bir kızımız oldu. Kayınvalide Nuray, damat Eray, gelin Miray, çok da güzel kafiyeli oldu. Böylesi kalender bir aileyle, Akçay ailesiyle dünür olmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi ve evlilik yolundaki çiftlere tavsiyelerde bulundu. Nişan merasiminden sonra kız evinde misafirlere ikramlarda bulunulurken, nişan sonrası davetliler bol bol hatıra fotoğraf çekildiler.

AdminAdmin