SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 13-12-2019 09:01

Mine Kayser istifa sonrası ilk kez konuştu

Mine Kayser istifa sonrası ilk kez konuştu

Önceki gün İYİ Parti’den istifa ettiğini sosyal medyadan duyuran ve büyük yankı uyandıran Mine Kayser, istifa nedenini ideolojik nedenler olarak açıkladı.

Sadece gazetemizin Editörü Levent Altun’a açıklamalarda bulunan Mine Kayser, “Siyasi kimliğimle parti ideolojisinin çatıştığını gördüm. Ben sorunları halının altına saklayan biri değilim. Daha fazla faydalı olamayacağımı düşündüğüm için istifa ettim” dedi.

 

SİYASETE DEVAM EDECEĞİM

 

Sosyal demokrat bir kimliğe sahip olduğunu ifade eden Mine Kayser, çok merak edilen ‘siyasete devam edecek misiniz?” sorusunu ise, “Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Devam edeceğim” diye yanıtladı. İstifa kararından sonra birçok partiden ve siyasetçiden hem destek hem de davet aldığını da belirten Mine Kayser, “Henüz net bir şey yok ancak siyasi ideolojime ve kimliğime uygun, çok sesli, kendimi özgürce ifade edebileceğim bir platformda olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM

 

İYİ Parti’den ideolojik nedenlerle istifa ettiğini ve kimseye kırgın olmadığını söyleyen Mine Kayser, 2018 yılının Ekim ayında ve 2019 yılının Temmuz ayındaki iki ayrı yönetim listesinde de görev almıştı. İlk dönemde özellikle Kadın kolları sorumluluğunu üstlenen Kayser, ikinci dönemde İlçe sekreterliği görevini yürütüyordu.

AdminAdmin