GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-07-2023 19:13

MHP Kocaeli ailesi piknikte buluştu

MHP Kocaeli İl Teşkilatı geçtiğimiz gün, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş öncülüğünde ‘Aile Pikniği’ düzenledi

MHP Kocaeli ailesi piknikte buluştu

MHP Kocaeli tarihinde ilk kez aile pikniğine ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Teşkilatı, geçtiğimiz pazar günü ülküdaşlarıyla buluştu. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş öncülüğünde gerçekleşen piknik Seka Kamp Piknik alanında yüzlerce misafirin katılımıyla organize edildi.

 

MİSAFİRLER PAZAR GÜNLERİNİN TADINI ÇIKARDI
Piknikte Bedirhan, Rumelili Orhan ve Kemal gibi sanatçıların sahne almasıyla birlikte misafirler pazar günlerinin tadını eğlencelerle doyasıya çıkardı. Ayrıca misafirlere çeşitli ikramlar sunulan piknikte MHP Kocaeli Teşkilatı çocukları da unutmayarak onlara da eğlence parkurları düzenledi.

 

“ONUR DUYDUM”
Misafirlerin mutlu ayrıldığı piknik organizasyonunda söz alan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Bugün Kocaeli’de yaşayan ülküdaşlarımızı bir arada görmekten onur duydum. Yaz aylarının güzel günlerinden bir pazar gününde İl Teşkilat mensuplarımız, aileleri ve Kocaelili ülküdaşlarımızla sohbet dolu güzel bir gün geçirdik.

 

“DAVA ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM”
MHP Kocaeli tarihinde ilk kez aile pikniğine ev sahipliği yapmış bulunmaktayız inşallah birliğimiz ve dirliğimiz daim olur da daha nicelerini organize ederiz. Dava arkadaşlarımızla bugün bir kez daha gurur duydum. Her zaman dediğim gibi MHP Kocaeli Teşkilatı bir ailedir bu aileyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Biz birlik olmaya devam edecek ve davamızı yeni nesillere aktararak gün ve gün büyüyeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene!” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin