EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-02-2018 10:15

Mehtap Akbaş Çiftciye önemli görev

Mehtap Akbaş Çiftciye önemli görev

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Kocaeli Temsilciliğine ilimizde bu alanda uzun yıllar hizmet veren gazeteci Mehtap Akbaş Çiftci getirildi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ile Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin (TOBB) birlikte düzenlediği 13. Kartepe Ekonomi Zirvesi 23-25 Şubat 2018 tarihlerinde Kartepe’de gerçekleştirildi.

İstanbul’un yanı sıra Anadolu’da da hızla büyüyen ve örgütlenen dernek son olarak bölge temsilciliğine ilimizde uzun yıllar Dünya Gazetesi’nin temsilciliğini yapan Mehtap Akbaş Çiftci’yi getirdi. Mehtap Akbaş Çiftci bundan böyle EGD’de de Kocaeli merkez olmak üzere , Sakarya,  Düzce, Yalova’dan sorumlu olacak.

 

Gazeteciliğe 1997 yılında Bursa’da başlayan ulusal / yerel çeşitli gazete ve televizyonlarda önemli başarılar elde eden Mehtap Akbaş Çiftci, şunları söyledi: “Evrilme yaşamın her alanında olduğu gibi bizim mesleğimizde de yaşanıyor. Gazetecilik var olanı görmek, yazmaktan ziyade öngörü kabiliyetini geliştirmeyi, özellikle dijital ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi, yenilenmeyi zorunlu kılıyor. Geçmişte ekonomi gazetecisi olmak tek başına yeterli idi ama günümüzde başarınızı sürdürmek için uzmanlaşmak zorundasınız. 10 yıldır üyesi olmaktan mutluluk duyduğum Ekonomi Gazetecileri Derneği işte bize bu alanda önemli faydalar sağlanıyor. Meslek içi eğitimlerimizin, etkinliklerimizin yanı sıra iş dünyasının temsilcileriyle farklı platformlarda bir araya gelebiliyoruz. Ekonominin yükünü göğüsleyen Kocaeli’nin bu alanda yapacağı çok şey var. Hedeflerimizi hayata geçirmek için de çalışmalarımıza başladık.” 

AdminAdmin