SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 07-12-2019 12:36

Medar Hastanesi hedef büyüttü

 Medar Hastanesi hedef büyüttü

Konak Hastanesi’nin ismi, Medar olarak değişti ve yaptığı yeniliklerle hedeflerini de büyüttü.

Özel Medar Gebze Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Nevzat Doğan ve Başhekim Mehmet Erdem Gürel hastanede düzenledikleri basın toplantısında hem yeni hekimleri tanıttılar hem de hastane olarak hedeflerini gazetecilerle paylaştılar.

 

Yurtdışından hasta getirme hedefi

 

Fiziksel ve teknolojik alandaki yatırımlarla her branşta iddialı olduklarını dile getiren Doktor Nevzat Doğan, önümüzdeki dönem yurt dışından hasta getirme hedefinde olduklarını söyledi. Diyabetik cerrahi, jinekoloji, estetik cerrahi, göz, saç ekimi başta olmak üzere her branşta iddialı olduklarını kaydeden Doğan, bünyelerine katılan yeni hekimlerin Medar Hastanesi ‘nin gücüne güç kattığını belirtti.

 

Yeni isim Medar, ‘yardım eden’ demek

 

3 yıl önce Konak Hastaneleri olarak faaliyete geçen hastane, isim değişikliğiyle Medar olarak devam edecek. Doktor Nevzat Doğan, Medar kelimesinin ‘yardım etmek’ olduğunu dile getirirken, yeni dönemde Gebze, Gölcük ve Sakarya’daki hastanelerin yanı sıra İstanbul Ataşehir’de de bir hastane yatırımı gerçekleştireceklerini söyledi. Hastane olarak temel prensiplerinin, “Önce Sağlık” olduğunu kaydeden Doktor Nevzat Doğan, hastanelerinin bu bölgede en çok tercih edilen hastanelerden birisi olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Yeni hekimler

 

Özel Medar Hastanesi Gebze Başhekimi Uzm.Dr. Mehmet Erdem Gürel de

‘’Özel Medar Hastanesi olarak Gebze’ de sağlık hizmeti alma kalitesini arttırmak için hız kesmeden çalışıyoruz. Gece 24.  00 ‘ e kadar hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıkları polikliniklerimizle sağlık hizmeti alma konusunda ulaşılabilir hastane misyonu ile çalışıyoruz.  Ve bu gün Gebze kamuoyu ile aramıza katılan yeni hekim arkadaşlarımızı buluşturmaktan ve tanıştırmaktan çok mutluyuz ‘’ dedi.

Başhekim Gürel daha sonra yeni hekimleri basına tanıttı.

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Ahmet Ziya Balta

Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Feridun Aysu

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Taner Çelikel

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Kübra Bölük

Diş Hekimi Dt. Elif Şerbetçi

Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Uzm.Dr. Mustafa Kılıç

Acil Servis Hekimi Dr. Ahmet Remzi Tülüce

 

AdminAdmin