YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-12-2019 12:38

MatchGroup basınla biraraya geldi

MatchGroup basınla biraraya geldi

Şehir planlaması, mimari projelendirme, inşaat yapımı, gayrimenkul pazarlaması ve sigortacılık alanlarında uzun yıllardır faaliyet gösteren Match Group Gebze Match Plaza‘da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Gebze Gazeteciler Cemiyet  Başkanı Ahmet Oğuz başta olmak üzere birçok gazete imtiyaz sahibi, yayın yönetmenleri, haber müdürleri ve muhabirler katıldı.

 “HİZMETLERİMİZİ GEBZE AŞKIYLA YAPTIK”

 Gebzeli basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdikleri kahvaltıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, 10 yıl önce kurulan bir firma olduklarının altını çizerek şöyle konuştu: “Bugüne kadar Gebze’ye birçok hizmet yaptık. Aslında bunları Gebze aşkıyla yaptık. Gebze’ye nasıl güzel işler yapabiliriz, nasıl kalıcı imkanlar sağlayabiliriz, bu bölgeye nasıl değer katabiliriz ve bu bölgeye nasıl güzel eserlere bırakabiliriz diyerek çalışmaktayız.”

 “TİCARET MERKEZİ HALİNE GETİRDİK”

 Çalışma hayatına gayrimenkul sektöründe başladıklarını belirten Muhammet Demirtaş, “Bizim asıl ana işimiz müteahhitlik. Fakat bir yandan da insanları bir araya getirebilecek neler yapabiliriz dedik. Bununla beraber Match Ofis’i 2 yıl önce kurduk. Genel merkezimiz daha önce E-5 yanındaydı. Orayı da Uğur Okullarından gelen talep üzerine kendilerine verdik. Biz de kendimize plazamızın üst katında yeni bir genel merkez yaptık. Diğer yetmişe yakın ofislerimizi de kendisini seven, kendisine kıymet veren değer iş insanlarına tahsis ettik. Yani burayı da ticaret merkezi haline getirdik.” diye konuştu.

 Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, basın mensuplarına katılımları için teşekkür etti. Demirtaş’ın konuşmasın ardından plazada ofisi bulunan iş insanları tek tek kendilerini ve firmalarını tanıtarak, böyle bir buluşma için Başkan Demirtaş’a ve ekibine teşekkür ettiler. Kahvaltı, dilek ve temennilerle sona erdi.

 

AdminAdmin