SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 12-11-2019 20:09

'Martı' Gebze'de uçacak!

'Martı' Gebze'de uçacak!

Dünya klasikleri arasında olan Richard Bach'ın "Martı" hikâyesini tiyatro oyununa çeviren Cenk Gür, bu muhteşem gösteriyi yoğun talep üzerine bir kez daha Gebzelilere izlettirecek.

Televizyon dizilerinde de izlediğimiz başarılı sanatçı Uğur Özbağı’nın tek kişilik oyunu olarak sergilenen Martı, geçtiğimiz ay Gebze’de sahnelenmiş ve izleyenler tarafından büyük bir beğeni toplamıştı. Uğur Özbağı, sergilediği muhteşem performansla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Yoğun talep üzerine aynı oyun 20 Kasım Çarşamba akşamı 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yeniden sahnelenecek.

 

ÜCRETSİZ İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

Armada tiyatro tarafından sahnelenecek olan tiyatro, Büyükşehir belediyesinin Kasım ayı programı içerisinde yer alıyor ve ücretsiz izlenebilecek.

Tüm dünyada, onlarca kez farklı dillere çevrilip, satış rakamı olarak 5 milyonları bulan Martı romanı, ülkemizde de 1 milyona yaklaşmıştır.

 

KONUSU

 

Tiyatro oyunu olarak profesyonel bir dizaynla hazırlanan oyunda, Bay Jonathan'ın, sıradan olan dünyası, yaşadığı travmalarla karmaşık bir hale gelmiştir. Hayal dünyası ve gerçek yaşamlar arasında sıkışıp kalanların, başarma ve özgür olma çabaları üzerine kurulmuş oyunu sakın kaçırmayın.

AdminAdmin