YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-01-2024 18:15   Güncelleme : 28-01-2024 18:25

Lilya Koçluk Danışmanlık açıldı

Yaşam koçu Leyla Akçay'ın kurduğu Lilya Koçluk Danışmanlık, Çayırova Akse Mahallesi’nde resmi açılışını gerçekleştirdi.

Lilya Koçluk Danışmanlık açıldı

Çayırova ve Gebze’den çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde Leyla Akçay ve ekibi konuklarla yakından ilgilendi ve ikramlarda bulunuldu.

Akse Mahallesi Veysel Karani Caddesi Park Panorama 77/9 numarada hizmet vermekte olan Lilya Koçluk Danışmanlık firmasının açılışını protokol mensupları hep birlikte yaptı.

Verilen hizmetler ise şöyle;

NLP KOÇLUĞU İLE

Bilinçaltı İle Çalışma; Bireylerin inanç kalıplarını fark etmelerine, anlamalarına , dönüştürmelerine ve bilinçaltındaki, mevcut olan olumsuz kayıtları nötrlemeye yardımcı olur.

Travmalarla Çalışma; Travmatik deneyimler, duygusal, zihinsel ve fiziksel sağlığımızı derinden etkiler. Travmaların bizde oluşturduğu duyguları nötrleştirerek, bireyin travmasından kurtulmasını sağlanır.

Başarısızlık ve Özgüven. Başarısızlıkla ilgili algımızı, değiştirmeye, özgüvenimizi güçlendirmeye yönelik NLP Koçluluğu, NLP teknikleri uygulayarak zihni başarı ve özgüven barkodları ile yeniden kodlar.

Negatif Duygusal Durumlar; Stres, endişe, korku…vs gibi negatif duygular günlük yaşamımızı etkiler. Duygusal durumlarımızı, bilinçaltı düzeyde anlamak, yönetmek ve dönüştürmek.

Bağımlılıklar; NLP Koçluğu, bağımlılıklarla baş etme sürecinde etkili bir destek sunar. Bu bağlamda, NLP’nin bazı temel prensipleri ve teknikleri bağımlılıklarla mücadelede yardımcı olur.

AdminAdmin