SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 25-12-2022 18:17

Lidere selam durun; 1-0

Lidere selam durun; 1-0

Gebzespor en yakın takipçisi İnegöl Kafkas’ı kendi saha ve seyircisinin önünde 1-0 yenerek puan farkını 6'ya çıkardı ve ilk yarıyı zirvede tamamladı.

15 bine yakın Gebzespor taraftarının izlediği karşılaşmanın özellikle son bölümleri nefes kesti. Rakip takım futbolcu ve teknik ekibi Gebzesporlu taraftarları kışkırtıp tahrik ederken, son dakikalar büyük bir gerilim içinde geçti.

Gebzesporlu binlerce taraftar maçın başlamasıyla birlikte takımını desteklemeye başladı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken 45’inci dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Mor Menekşeli ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda gerginlik artmaya başladı.

Rakip takım oyuncuları ve teknik heyet sık sık tribünleri kışkırtıcı hareketlerle bulununca özellikle protokol bölümünün olduğu tribünlerdeki taraftarlar İnegöl Kafkas oyuncularına tepki gösterdi.

Rakip takım taraftarların maça torpil ve maytaplarla girmesi ve sık sık torpil patlatmaları dikkat çekerken, maç adeta korku filmini andırdı.

Son dakikalarda Gebzesporlu futbolcular büyük bir mücadele sahneledi ve skoru korumayı bildi.

Bu skorla Gebzespor namağlup ve 36 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. En yakın takipçisi İnegöl Kafkas’ın 29 ve Altınova Belediyesi’nin de 28 puanı bulunuyor.

İlk yarı bu karşılaşmayla sona ererken, ikinci yarı karşılaşmaları Ocak ayının sonunda başlayacak.

AdminAdmin