GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-11-2023 21:57

Levent Altun yazdı

Levent Altun yazdı

Geçenlerde bir davetiye geldi. Ünal Ateş’in aday adaylığını açıklayacağı bir davet. Belediye başkan aday adaylığını açıkladığını düşündüm, meğer belediye meclis üyeliğine aday adayıymış.

Yurt dışında olduğum için katılamadım ama haberlerde gördüğüm kadarıyla katılım da zaten belediye başkan aday adaylarının tanıtım toplantısı kadar kalabalık ve coşkuluymuş.

Bu kadar düzgün, çalışkan ve sevilen biri için doğrusunu söylemek gerekirse belediye meclis üyeliği makamını yeterli bulmadım ama elbette o da bir basamak sayılır.

Siyaset konusunda tecrübesiz değil ama şehrin yönetimindeki en önemli mecra kuşkusuz belediye meclisleri, orada olmak da şehir yönetimi için çok önemli.

Ünal Ateş’i deyim yerindeyse çocukluğundan bu yana tanırım. Gençlik kollarından bu yana da siyasetteki mücadelesini takip ediyorum.

Düzgün ve terbiyeli bir çocuk, bugüne kadar hiç kimseden onun hakkında kötü bir söz işitmedim.

Çalışkan bir çocuk, bugüne kadar hiçbir mevki ve makam istemeden partisi için çalıştı, didindi durdu.

İyi bir esnaf, iyi bir aile babası.

Çevresiyle, ticaretiyle, insanlara karşı duyarlılığı ve iyilikleriyle gerçekten örnek bir insan.

Siyasette hep aynı şeyi söylemez miyiz? Hep aynı şeyi beklemez miyiz? Siyasette düzgün insanlar olsa siyaset adına eleştirilen ve şikayet edilen her şey zamanla düzelir diye…

İşte Ünal Ateş böyle insanlardan.

CHP Çayırova örgütü içinde tertemiz genç ama deneyimli, çalışkan bir isim. Ünal Ateş’in belediye meclis üyeliği sadece CHP için değil, Çayırova için de çok önemli.

Şehrin sorunlarını bilen, orada yaşayan, sorgulama yeteneğine sahip ve insan ilişkileri iyi olan bir isim Çayırova’da yaşanan sorunların çözümünde de büyük katkı sağlar.

Yani sadece CHP değil, Çayırova da Ünal Ateş’i hak ediyor. Belediye meclis üyesi adaylığının yöntemi nasıl olacak bilmiyorum ama o listenin başında Ünal Ateş’in olması gerektiğini düşünüyorum.

AdminAdmin