EKONOMİ
Giriş Tarihi : 05-12-2013 11:17

köylü 3. Şubesini hizmete açıyor

köylü 3. Şubesini hizmete açıyor

 

2009 yılında ilk şubesini Bağdat Caddesi üzerinde manav olarak faaliyete geçiren, Köylü Gıda 2011 yılında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde faaliyete geçirdiği ikinci şubesiyle birlikte manav ve şarküteri grubuyla hizmet kalitesini genişletmeye devam etti.

 

Taze ve doğal ürün kalitesiyle sesleniyor

 

Köylü Gıda sektöründe yıllardır emekle ve sevgiyle çalışarak sunduğu hizmeti bir adım daha öne taşıyarak, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri, dürüstlük, güvenilirlik ve kalite standartları çerçevesinde üçüncü şubesini Tatlıkuyu Mahallesi’nde açıyor. Ömer ve Murat İrtegün, ‘her zaman en tazesi, en lezzetlisi’ parolasıyla çıktıkları bu yolda bugüne kadar halkın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını bu memnuniyet ve ilginin kendilerini daha da motive ettiğini söylediler. Lokasyonunda en büyük manav ve şarküteri özelliği taşıyacağını ifade eden Ömer ve Murat İrtegün, Köylü Süpermarket’in yeni yüzüyle ‘her zaman en tazesi, en lezzetlisi’ ilkesini benimseyerek zengin ürün çeşitliliği ile yenilikler sunduğunu da ifade ettiler.

 

Yarın Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Pembegüllü Bulvarı üzerinde faaliyete geçecek Köylü Süpermarket 3500 civarı ürün çeşiti, 350 m2 kapalı alanı ve 100 m2 lik manav reyonu ile birlikte, bol çeşit şarküteri, yöresel ürünleri, özel yapım köy ekmeği ve günlük tedarikli manavı gün içerisinde aktif 2 kasa 6 personel ile hizmet kapılarını açıyor.

 

AdminAdmin