GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2019 12:03

Kocaeli Gazetesi toplatıldı

Kocaeli Gazetesi toplatıldı

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamaları manşet olan Kocaeli Gazetesi, karanlık eller tarafından bayilerden toplatıldı.

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi ilimizde “Hatırla” isimli korsan bir gazete dağıtıldı. Özellikle CHP’li Hürriyet’i PKK’lı gibi algı çalışması yapılmıştı.

YEREL GAZETEYİ HALKA ULAŞTIRMADILAR

Buna karşılık CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, iftiralarla dolu ‘Hatırla’ gazetesine yönelik açıklama yaptı. CHP’li Hürriyet’in açıklamaları Tanzer Ünal’ın sahibi olduğu Kocaeli Gazetesi’nde manşet olarak verildi. Hatırla gazetesini İzmit’in her köşesinde dağıtanlar aynı şekilde Kocaeli Gazetesi’ni bayilerden toplattı.

CHP’Lİ HÜRRİYET HATIRLA İÇİN NE DEMİŞTİ?

İzmit’te bir sabah her köşe başına bırakılan ve içerisinde CHP’li Hürriyet’e karşı iftira ve algı haberleri olan ‘Hatırla’ gazetesine CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet sert tepki gösterdi. Hürriyet, “İzmit’i kaybedeceklerini anlayanların, anketlerde ne kadar geride olduklarını görenlerin ve daha önemlisi İzmit mahalle ve köylerinde yüzlerine vuran gerçeklerden korkanların, ne kadar basitleşebileceğini bugün görmüş olduk” ifadelerini kullanmıştı.

AdminAdmin