YAŞAM
Giriş Tarihi : 03-11-2022 13:30

Kim demiş Yaşlılar Derneği diye!

Kim demiş Yaşlılar Derneği diye!

Darıca Yaşlılar ile Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri,  çevre ve dernek büyükleriyle birlikte bedenin yaşlandığını fakat ruhun ancak sen istersen yaşlandığını kanıtladılar.

33 Katılımcı, Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları KOSHADOS kulübü desteğiyle Dümbüldek suyu mesire alanında 2 parkur şeklinde planlanan doğa yürüyüşünü tamamladılar.

Dernek Yönetim Kurulu Sekreteri Aytül Kanburoğlu Liderliğinde, Kulüp başkanı Emre POLAT ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder DEBRELİ rehberliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte Dümbükdek Dede Türbesine gidildi, kuru dere yataklarında treking yapıldı, mantarlar incelendi, toplamda 6 km'lik parkur tamamlandı. Katılımcılar gerçekten gençlere taş çıkarttılar.

Mangal keyfinden sonra Darıca'ya dönüşe geçen yürüyüşçülerin mutluluk ve yorgunlukları gözlerinden okunuyordu.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı Vural Acartekin;’’Büyüklerimizin uzun bir aradan sonra bir araya gelerek sosyalleşmesini sağlayan "Sonbahara Merhaba" sloganıyla çıktığımız bu yolda desteklerinden dolayı Kulüp başkanı Emre POLAT ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder DEBRELİ'ye rehberliklerinden ötürü, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık nezdinde  Darıca Belediyesi Garaj Amirliği'ne sağladıkları araç için, etkinliğe katılan Dernek büyüklerimiz, gönüllülerimiz ile iyilikdaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

 

 

AdminAdmin