SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:58

"Kentimiz için çalışacağım"

CHP Gebze Belediye Meclis üyesi adayı Gülcan Aksu, mahallesi Mustafapaşa’da düzenlenen halk buluşmasında, “Kendimiz için değil, kentimiz için çalışacağım” diye konuştu.

Büyük bir katılımın olduğu ve miting havasında geçen halk buluşmasına CHP’nin Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Ardahan Eski Milletvekili Ensar Öğüt, ilçe kadın gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzun yıllar Mustafapaşa Mahalle sorumluluğunu da yürüten Gülcan Aksu’yu mahalle halkı da yalnız bırakmadı.

Gülcan Aksu burada yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu akşam beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim, bu katılımdan dolayı çok onur duydum. Kadınlarımızın özellikle bu duyarlılığından ötürü çok mutluyum. Kadınlarımızın başaramayacağı hiçbir şey yoktur kadınlarımızın güçlenmesi toplumun güçlenmesidir. Tüm destek verenlere teşekkür ederim. Biz bu kentin sorunlarını biliyoruz bu kentin çözümlerinin parçası olmak için aday oldum. Kendimiz için değil kentimiz için çalışacağım. Bu yola, çıktığımdan beri hep söylemişimdir partim için canla başla çalışacağıma söz vermiştim. Kazanacağız, hep birlikte mutlaka kazanacağız” dedi.

 

AdminAdmin